Virksomheder

 

Virksomheder følger med tiden og er hjulpet af nye teknologier og AV-udstyr.

Lækre mødelokaler med innovative AV-løsninger er et af Interaktiv AV-udstyrs specialer. Vi skræddersyr alle lokaler med rumstyring, trådløse præsentationsenheder, motorlærreder, projektorer, proff. monitorer, info-TV, videokonfernce eller lydanlæg præcis efter dine ønsker. Produktionslokaler og udendørs arealer bestykkes med udendørshøjttalere og varslingssystemer så alle kan høre hvad der bliver informeret omkring og til lækker baggrundsmusik så ansatte og kunder føler sig godt tilpasse.

Netradio og andre nye streamingstjenester integreres enkelt og nemt. Væk med den gamle FM-radio og cd-afspilleren i hjørnet.

Transportable løsninger med projektorer, whiteboard eller skærme er også muligheder, således at de nye teknologier nemt kan flyttes fra lokale til lokale. Vi anvender AV-rullevogne / rulleborde som fåes med indbygget lyd og stikpaneler. Interaktiv udstyrer gerne større auditorier med højttalere og trådløse mikrofoner, samt montorlærreder med tab-tension funktion, således at lærred “strækkes” helt ud og folder i kanterne undgåes. Interaktiv installere og efterstræber altid at udføre opgaverne til aftalt tid og pris og lader dig aldrig i stikken med dit nye udstyr da vi gerne underviser dig i brug og muligheder så alle kan tage de nye teknologier i brug, spare tid og penge og blive mere effektive.

Spørg os endelig. Vi kommer altid gerne med gode gratis råd eller anbefalinger til dine lokaler.

Vi har bl.a. hjulpet: