Reparation og service af AV-udstyr

“Suser” det i lyden. “Syder” det i monitoren eller projektoren. Eller er alt bare gået i “sort”. Tøv ikke med at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på reparation af dit AV-udstyr. Vi har 20 års erfaring med reparation af projektor, fladskærm, lydanlæg og alt elektronik, og vi sidder klar til at hjælpe med netop dit problem.

Skriv eller ring til os. Du kan bruge formularen her på siden eller sende en e-mail på kontakt@inter-aktiv.dk.

Du kan også fange os telefonisk på tlf. 22 60 60 14

Hvis du ønsker hjælp til serviceaftaler og reparation af elektronik og av-udstyr, kan du udfylde nedenstående, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Reparation projektor

Reparation af forstærkere, højttalere, mixere, mikrofoner og lydanlæg.

Skratter mixeren, støjer mikrofonen, kan forstærkeren ikke yde hvad den plejer, spiller det hele underligt og utydeligt. Kan det være højttalerne der ikke spiller som de skal? Har du mistanke om, at der er et kabel, som trænger til udskiftning? Og kan det overhovedet betale sig at reparere en ældre enhed?

Interaktiv har helt styr på watt, pixels, delays, udgangseffekt og alle de andre tekniske udtryk. Lad trygt os om dem. Lad os teste dit system hos dig, så vi kan stille den nøjagtige diagnose for hvad dit udstyr fejler. Du behøver ikke at koncentrere dig om besværlige spørgsmål fra vores side af. Vi tager hånd om dine udfordringer, og vi taler et sprog som de fleste forstår.

Alternativt kan du medbringe din defekte forstærker eller mixer til vores værksted, og lade vores teknikere kigge på, hvad der skal til for at få udstyret til at virke igen.

Vi går aldrig hovedkulds igang med en reparation, men rådgiver dig qua vores mange års erfaring til, hvad vi mener der er den bedste mulighed for at få løst dit problem på den mest forsvarlige måde, også økonomisk.

For os er det vigtigste, at du som kunde føler dig godt behandlet, og at vi behandler dine ting, lige så godt som vi behandler vores egne.

Serviceaftaler og AV-løsninger uden sommerfugle. Slip for bekymringer.

Kender du det at bedst som du har forberedt en præsentation for dine kunder, kollegaer, kursister eller ansatte, hvor du ønsker at benytte projektor og lydanlæg, og “skidtet” bare ikke virker? Der findes ikke noget der er mere “træls”, og kostbar tid går tabt med at tilkoble og opstarte teknikken.

Interaktiv tilbyder serviceaftaler på dit udstyr, så du ikke skal bekymre dig om driften og unødige nedbrud. Alt efter hvilket udstyr og hvilken opgave det drejer sig om skræddersyr vi i samarbejde med dig, en aftale der passer til netop din opgave. Det kan være et årligt besøg hvor projektorens filtre renses, lampen efterses eller udskiftes, de forbrugte timer udlæses, så der kan budgetteres med nyt udstyr etc.?

I vores aftaler indgår telefonisk hotline, halv- eller helårlige servicebesøg, evt. gratis låneprojektor i reparationsperioden.

Vi kalder det for AV-løsninger uden sommerfugle, og med dette mener vi, at du ikke skal have sommerfugle i maven over omkring dit udstyr nu også virker, da du med en serviceaftale fra Interaktiv er sikker på at AV-udstyret er tjekket og up to date.

Priser fra 999,- pr. år pr lokale, men kontakt os og lad os skræddersy en serviceaftale der passer til netop dit behov og AV-udstyr.

Reparation af projektorer og smartboards

Udviklingen inden for projektorer og smartboards er helt enorm. Alene inden for de seneste 2-3 år er der sket en kæmpemæssig udvikling, og det kan være svært at følge med.

Derfor vil vi også gerne tilbyde dig en uvildig rådgivning i forbindelse med reparation af projektorer og smartboards. I nogle situationer kan det ikke betale sig at reparere en ældre model, men det kan også være en lille opgave. Ingen ved det før produkterne er undersøgt.

De nye projektorer har langt bedre billeder, og funktionaliteten på smartboards forbedres hele tiden. Kontakt os og få en snak om netop din smartboard eller projektor udfordring.

Reparation af monitorer og touchskærme.

De står snart snart overalt. Monitorer eller på godt dansk: fladskærme. De gode, gamle fjernsynsskærme med faste og tunge billedrør er en saga blot, og i dag hedder det altså monitorer.

Interaktiv AV-udstyr har eget værksted, og vi hjælper gerne med reparation af dine monitorer og fladskærme. Du vælger selv om du ønsker at levere din monitor hos os, eller om vi skal komme ud og hente den drilske monitor hos dig. Det gør vi nemlig meget gerne.

Vi har stor erfaring med at reparere fladskærme, og vores teknikere i Svendborg er løbende på kursus for at kunne følge med udviklingen.