Udlejning

Leje af AV-udstyr

Interaktiv har mange års erfaring med hvilket AV-udstyr, lyd og lys, der skal bruges til netop dit arrangement, messe eller din event. I vores udlejningsafdeling anvendes kun kvalitetsudstyr fra anerkendte producenter, så du er sikret en god oplevelse, hver gang mht. både lys, billede og lyd. Udlejningsafdelingens udstyr og Lejebetingelser kan ses på listen på linket udlejning-interaktiv, men spænder vidt og bredt, med udvalg fra helt store skærme, store kraftige projektorer og rammelærreder, til lydanlæg, lysshow, scenemolton, truss, rig, videokamera, videomixer , lydmixer, trådløse mikrofoner, konferencemikrofoner eller headsets.

Skriv eller ring til os, og lad os komme med et tilbud på leje af AV-udstyr.

Hvis du ønsker hjælp til leje af AV-udstyr, kan du udfylde nedenstående, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Leje af lydanlæg – indendørs og udendørs

Mangler du højttalere til foredrag, konferencen eller festen, eller trådløse mikrofoner og headsets til afvikling af dit arrangement eller forestilling? Kunne du godt tænke dig god lyd til motionsløb eller cykelløb / spinningsevent ?

Interaktiv har i udlejningsafdelingen indkøbt udstyr af mikrofoner og højttalere der matcher netop dit arrangement inden- eller udendørs. Vi assisterer også gerne under dit arrangement, med justeringen af evt. mikrofoner og lyd.

Tøv ikke med at kontakte os med din næste opgave.

mfc2

Leje af projektor og monitor

Interaktiv tilbyder leje af projektor, monitorer på rullestande, lærred, trefods- eller rammelærreder, videokamera til optagelse og stativer.

Vi sætter en ære i at udstyret er tjekket og i orden, og sikrer at du ved hvordan det skal betjenes. For os er det vigtigt, at du altid selv kan betjene udstyret, og det hjælper vi dig naturligvis med.

Interaktiv assisterer også gerne under dit arrangement. Så kan du koncentrere dig om det du synes er vigtigst.

Leje af LED-trailer / mobil storskærm.

Danmarks bedste udendørs storskærm med hele 21m2 billede og med masser af lysstyrke, udlejes til alle tænkelige arrangementer, filmfremvisninger, koncerter og events. Opsættes på under 1 time og så er du “kørende”. Der kan evt. livestreames fra kamera til skærmen så alle dine gæster kan følge med i, hvad der sker. Vedr. priser på leje af LED-trailer / mobil storskærm kan du kontakte os på tlf. 22 60 60 14 eller på kontakt@inter-aktiv.dk Vi glæder os altid at til at hjælpe dig.

Leje af lydtårn

Kunne du tænke dig at leje et lydtårn til dit arrangement, hjælper vi også gerne med dette. Med et lydtårn får du kastet lyden ud over rigtig mange mennesker, så alle både kan høre musikken og ikke mindst også hvad der gives informationer om i mikrofonen. Lydtårn er bl.a. blevet anvendt til utallige motionsløb – cykelløb, gymnastikopvisninger mm. og høster store roser hver gang!