Leje af lydanlæg og AV-udstyr

Ønsker du at leje AV-udstyr til dit næste arrangement?

Vi udlejer professionelt AV-udstyr til enhver opgave. Det kunne være til konference, sportsarrangement, motionsløb, koncerter og møder. Vi tilbyder også lydanlæg, festhøjtaler, lys og DJ til din fest eller firma-arrangement. Vores liste af udstyr er lang og kan ses på linket udlejning-interaktiv2023. Kontakt os endelig med specielle ønsker. Vores generelle lejebetingelser kan ses her. Vi assisterer naturligvis gerne med teknisk bistand og som back up under dit arrangement, så du ikke skal bekymre dig om teknikken nu også virker. Naturligvis rådgiver vi gerne så du altid er sikret det rigtige udstyr til dit arrangement. Vores liste af udstyr er lang og spænder vidt og bredt fra projektorer, mixere, skærme og monitorer, lydanlæg, lysudstyr, videokamera, lærreder, trådløse mikrofoner etc. Kontakt os for hjælp og priser til dit næste arrangement. Vi glæder os til at hjælpe til med at arrangementet bliver en succes.

Kontakt os på formularen herunder.

Leje af scene, scenevogn samt lydanlæg og lys

Inter-aktiv udlejer til ethvert arrangement

Firmafester, indoor bike etc.

Inter-aktiv sørger altid for det rigtige opsæt

Vi leverer lysshow, truss og scenemolton og laver lyd- og lyssætning som skaber den rette stemning. Interaktiv´s teknikere producerer i samarbejde med dig hele showet præcis som du ønsker.

Storskærme og mobil LED trailer

Kontakt os for muligheder og priser

  • Se data her på vores mobile storskærm Mobil storskærm MS28.
  • Lej en storskærm så alle kan se med. Der kan tilkobles PC, videokamera via SDI og HDMI.
  • Du er sikret knivskarpe billeder under alle forhold. Selv i direkte solskin!!

Lydanlæg inde eller udendørs?

Prøv vores lydtårne

Lydtårne placeres hvor der er samlet mange mennesker der skal kunne høre musik og fællesbeskeder. Lydtårne er velegenet bl.a. til cykelløb, motionsløb, opvarmningsmusik, gymnastikopvisninger og til mange andre arrangementer.