Udlejning af AV-udstyr.

Ønsker du at leje AV-udstyr til dit arrangement?

Vi udlejer professionelt AV-udstyr til enhver opgave. Det kunne være til konference, sportsarrangement, motionsløb, koncerter og møder. Vi tilbyder også lyd, lys og DJ til din fest eller firma-arrangement. Vores udstyrliste er lang og kan ses på linket her. Kontakt os endelig med specielle ønsker. Vores generelle lejebetingelser kan ses her Lejebetingelser. Vi assisterer naturligvis gerne med teknisk bistand og som back up under dit arrangement, så du ikke skal bekymre dig om teknikken nu også virker. Naturligvis rådgiver vi gerne så du altid er sikret det rigtige udstyr til dit arrangement. Udstyrslisten er lang og spænder vidt og bredt fra projektorer, mixere, skærme og monitorer, lydanlæg, lysudstyr, videokamera, lærreder, trådløse mikroner etc. Kontakt os for hjælp og priser til dit næste arrangement. Vi glæder os til at hjælpe til med at arrangementet bliver en succes.

Kontakt os på formularen herunder.

Scene, scenevogn samt lyd og lys.

Inter-aktiv udlejer til ethvert arrangement.

Firmafester, indoor bike etc.

Inter-aktiv sørger altid for det rigtige opsæt.

Vi leverer lysshow, truss og scenemolton og laver lyd- og lyssætning som skaber den rette stemning. Interaktiv´s teknikere producerer i samarbejde med dig hele showet præcis som du ønsker.

Storskærme og mobil LED trailer.

Kontakt os for muligheder og priser.

Se data her på vores mobile storskærm Mobil storskærm MS28

Lydanlæg inde eller udendørs?

Prøv vores lydtårne.

Lydtårne placeres hvor der er samlet mange mennesker der skal kunne høre musik og fællesbeskeder. Lydtårne er velegenet bl.a. til cykelløb, motionsløb, opvarmningsmusik, gymnastikopvisninger og til mange andre arrangementer.