Installation og projektering af professionelt lydudstyr og PA-anlæg

Hvad skal der til for at få en god lyd i idrætshaller, kirker, auditorier eller koncertsale? Hvordan sikrer jeg at alle kan høre, hvad der bliver sagt i mikrofonen? Hvad er delays, equalisering, taleforståelighed og hvad skal jeg være opmærksom på ift. lovgivning om lyd og varsling i offentlige rum?

Interaktiv har stor erfaring med projektering og installation af professionelt lydudstyr og PA-anlæg til kirker, idrætshaller, arenaer og koncertsale. Vi simulerer gerne din lydopgave i softwaren Ease, så du er sikker på hvordan lyden vil opføre sig i dit lokale inden installation er udført. Interaktiv AV-udstyr har også stor erfaring med talevarslingssystemer og teleslynge systemer. Vi er specialister i lydopgaver fra det lille konferencelokale, til diskoteker, koncertsteder og de helt store idrætshaller, arenaer og kirker.

Hvis du ønsker hjælp til lydudstyr, kan du udfylde nedenstående, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvis du ønsker hjælp til lydanlæg, kan du udfylde nedenstående, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Specialister indenfor lydudstyr og PA-anlæg

Interaktiv er specialister i salg, service og montage af lydudstyr og PA-anlæg. Vi anvender kun kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter såsom Electrovoice, Cornered Audio, Apart, Ecler, Funktion-One, Biamp, Audio-Technica m.fl. Vi løser alle opgaver lige fra indbygningshøjttalere, udendørshøjttalere, aktive og passive højttalere, søjlehøjttalere, 100v systemer, installationslyd, til IP og EN 54-24 certificerede produkter og kabler. Mulighederne er uendelige så kontakt os og lad os rådgive dig til den bedste løsning så du får det bedste lydudstyr. (Billedet ovenfor er fra GOG-Arena, centerløsning fra Electro-voice i opvisningshal)

Dimensionering, installation og montage af lydudstyr

Kabeltyper og dimensionering af højttalere og forstærkere er vigtige parametre, når man skal have installeret sit lydudstyr. Der skal tages højde for lokalets akustik og der skal udmåles hvilken type af lydanlæg der skal til for at få det bedste udbytte. Interaktiv udfører altid installationer med respekt for både akustik og æstetik. Vi er omhyggelige med at skjule kabler og installationer, så du kan have glæde af din investering i mange år. Spørg gerne vores kunder om vi kan anbefales?

Mixere, racks, delays og lydcontrollere

Man få aldrig bedre lyd fra ens anlæg end hvad man “putter” ind i dette. Lad os rådgive dig vedr. valg af mixer, lydcontrollere, stik og kabler. Kan man streame trådløst via bluetooth, netværk eller findes der måske en app til min mixer, så jeg kan styre lyden fra min iPad eller tablet? Lad lyden spille i et eller flere rum / zoner samtidig eller tilkoble lyden i flere rum trådløst eller via små mixere indbygget i væggene. Mulighederne er mange. Bare spørg og vi vil guide dig til en god og stabil løsning.

Mikrofoner – kablede eller trådløse

Interaktiv AV-udstyr leverer mikrofoner til alle opgave og formål, både kablede eller trådløse. Er du ude efter headsets eller håndholdte mikrofoner står Interaktiv også til rådighed med sparring til din opgave. Microfoner, madonna mikrofon, hovedbøjle, kært barn har mange navne. Hos Interaktiv hjælper vi gerne med det rigtige valg første gang. Hvis du er træt af at udskifte batterier i dine sendere findes der også mikrofonudstyr med dockingstationer til opladning. Vær opmærksom på støj fra din trådløse mikrofon, hvis denne ikke er placeret i et område frekvensmæssigt som er udlagt til formålet. Er du det mindste i tvivl, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med at få indkøbt det rigtige udstyr.