Køb af projektor til erhverv og institutioner

Køb af projektor? Hvilken projektor skal jeg vælge?

Staves det egentlig projector, projecter eller projekter? Kært barn har mange navne, men den rigtige stavemåde på dansk er projektor. Skal projektoren være af typen laser, LED, shortthrow, trådløs eller interaktiv? Hvor meget lys skal den kunne give for at det passer til mit lærred. Kan man bruge projektor på whiteboard og er det rigtig at man kan skrive med finger vha. laserenhed?  Hvor lang afstand skal der være fra projektor til lærredet? Hvad skal der til hvis projektoren skal virke og vise billedet i døgndrift 24/7? Kan man koble flere projektorer sammen til endnu større billede? Findes der projektorer uden filter- og lampeskift? Hvad er forskellen på de forskellige teknologier DLP-, LED- Laser- og LCD? Hvad betyder opløsning og lumens?

Hvad findes der af mulighed for projektorlifte og skjulte installationer? Mulighederne er mange og der er masser af “faldgrupper”.

Hvis du ønsker hjælp til projektor, kan du udfylde nedenstående, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvis du ønsker hjælp til projektor, kan du udfylde nedenstående, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Køb og leje af projektor og lærred

Interaktiv AV-udstyr tilbyder både køb og leje af projektorer fra førende leverandører såsom Panasonic, Epson, Hitachi, Optoma m.fl. Via specielle optiker kan projektoren sidde enten helt tæt på eller meget langt fra lærredet. Den kan hænge på hovedet og projektere ned på gulv eller bord? Hvad med udendørs visning på mur eller væg? Vi hjælper gerne med forslag til netop dig og din opgave. Bare sig til!

Trådløs præsentationsenhed til monitor og projektor

Er du træt af knækkede kabler, ødelagte stik og lange irriterende ledninger? Få tilkoblet en trådløs præsentationsenhed til din skærm eller projektor, og præsentér direkte, eller over netværk trådløst, i FullHD billedkvalitet. Interaktiv AV-udstyr tilbyder præsentationsenheder der virker til alle platforme, windows, mac, ios m.fl. Op til 64 brugere samtidig på samme enhed. Del skærmen op som du ønsker og gør din touchskærm “levende”.

Interaktiv anvender præsentationsenenheder fra Kindermann, Barco, Kramer m.fl. og rådgiver dig til løsninger med eller uden dongles, og med eller uden evt. gæstefunktion?

Kontakt os gerne for at høre om mulighederne.