Biografer, teatre og koncertsale

Interaktiv AV-udstyr hjælper med den rigtige løsning

 

Store motordrevne – motoriserede lærreder med frontdug eller bagprojektionsdug, tab-tension system eller rammelærred er tit udstyr der skal bruges når der leveres til biografer, teater eller koncertsale. Projektor med LED Laser i 4K opløsning med den rigtige optik eller lense samt den korrekte lysstyrke, der sikrer at projektoren kan anvendes under alle forhold og tilgås fra flere steder i lokalet, kablet eller trådløst. Lad Interaktiv komme med et bud på dit næste projekt, og lad os forklare dig, hvad der er at være opmærksom på i forhold til støj fra projektoren, nedetider, filter og lampeskift m.v. så du er sikker på god stabil drift i mange år.

Infoskærme til foyer, facaden, i vinduet eller overvågning af salgslokaler, billetskranke, indgangspartier og  lobbyer, døre mv. er også udstyr Interaktiv kan hjælpe med.

Også i koncertsale, biografer og teatre skal lyden være i top, og gengive hvad kunstneren har skabt uden forvrængning eller støj. Lad Interaktiv hjælpe dig. Vores leverandører har leveret udstyr til de store sale i Danmark, bl.a. Det Kongelige Teater, Århus Musikhus, m.m. så du er sikker på at hele opgaven udføres af fagfolk med erfaring i den slags opgaver,

Spørg os gerne på mail eller tlf.

Vi har bl.a. hjulpet: