Sport og fritid

Interaktiv AV-udstyr hjælper idrætshaller og arenaer med lyd, lys og stemning. Skal arrangementet være en succes er det en betingelse at tilskuere og gæster kan høre hvad der bliver sagt i mikrofonen og at jingler og musik går “rent ind” og skaber den rette stemning. Interaktiv har i mange år designet og monteret lydanlæg til idrætshaller, stadions og udendørs arenaer og vi påstår, uden at prale, at være ret gode til netop dette. Højttalere placeres tæt på tilskuere, subwoofere og lyd til bane dækning er også muligheder.

Højttalere i idrætshaller

Nogle steder er det bedst at placere højttalere på væggen, andre steder i et såkaldt cluster – centercluster – i midten af rummet – hallen. Nogle steder ønsker man at opdele lokalet eller arenaen med en foldevæg og via switche kan PA-anlæg selv finde ud at at koble lokaler eller zoner til eller fra. Trådløse mikrofoner med dækning i store lokaler på valgte frekvenser kan også være noget man skal være opmærksom på. Skal antennerne flyttes ud, skal der kombiner eller booster til? Spørg Interaktiv og få del i vores store erfaring med disse opgaver. Via PC software Ease, har vi mulighed for at simulere lyden i dit lokale inden opgaven udføres så det bedste valg af højttalere, hvor mange grader de skal sprede horisontalt eller vertikalt for at dække bedst muligt? Interaktiv samarbejder tæt med udvalgte levererandører og trækker på deres erfaringer fra hele verden. Taleforståelighed, teleslynger, varslingsanlæg er også en del af lydanlæg og man skal være opmærksom på de lovkrav der er, og ikke få investeret i noget forkert udstyr eller kabler.

Teknikken skjult for brugerne

Teknikken skjult i teknikrum med simple betjeningspaneler i racks evt. med rukolås eller kodelås er også ønsker til lydanlæg der har mange daglige forskellige brugere. Det skal være simpelt og kunne tåle at blive brugt og der må ikke kunne ødelægges noget ved at skrue for højt op, er tæt krav vi møder når vi er rundt til vores kunder. Ved hjælp af simple systemer, limitering og brugervenlighed skræddersyr Interaktiv AV-udstyr opgaven så den passer til dit behov. Interaktiv tilbyder også trådløse mikrofoner og headsets med genopladelige batterier og dockingstationer så du altid er sikker på at have batteri på mikrofonerne.

Mikrofoner der kan tåle sved og fugt

Spinninglokaler med dyb bas og headset der kan tåle fitnessbrug har Interaktiv også erfaring med. PA- og lydanlæg kan også kobles sammen med storskærme –  LED-vægge – eller projektorer, så billed og lyd spiller sammen og betjenes på samme knap. Også her er der mulighed for rumstyring via tablet- eller iPhone, iPad og der kan streames via wifi eller bluetooth, trådløst hvis dette skulle blive et ønske. Udendørs lydanlæg klares med højttalere der kan tåle at være udendørs med de rette IP godkendelser, så man er sikker på at udstyret kan holde i mange år. Er du interesseret i en servicekontrakt med halv eller helårligt besøg, hvor forstærkere og filtre renses og tjekkes er dette naturligvis også en mulighed Interaktiv tilbyder. Kontakt os endelig med din næste opgave eller besøg en af vores kunder og lyt og kig, evt. sammen med os.

Vi har bl.a. hjulpet: